Dette afsnit indeholder ikke noget indhold i øjeblikket. Tilføj indhold til dette afsnit ved hjælp af sidelinjen.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Om Siamdesign

Velkommen til Siamdesign.dk - flere tusinde spændende møbler

Siamdesign.dk har ingen showroom eller fysiske butikker. Til gengæld har vi Danmarks bredeste møbelsortiment som løbende bliver opdateret nye produkter. Vi har spændende møbler til hjemmet. Det unikke koncept betyder levering direkte fra producenterne og hjem til dig. Det giver dig de bedste priser og hurtig levering.* 

 

Et bredt og spændende udvalg af møbler

Vores dygtige indkøbere sørger for, at vi hver eneste uge får nye spændende produkter. Vores sortiment omfatter møbler til alle hjemmets rum, i alle prisklasser og kvaliteter. Vi er ikke smagsdommere, hvorfor du ser mange stilarter og designs i vores webshop. 

 

Gratis fragt og ekstra service

Vi tilbyder ekstra services som f.eks. opbæring af dine varer, hvis du bor i etageejendom og aftenlevering, hvis du ønske varerne leveret efter arbejde. Kort sagt; vi gør alt for, at du uden besvær kan forny dit hjem med smukke møbler.

 

God kundeservice og sikker handel

Vi tilstræber at have Danmarks bedste kundeservice og er som resultat heraf meget stolte af vores rating på Trustpilot. Samtidig lægger vi også vægt på sikkerhed og troværdighed, hvorfor Siamdesign.dk naturligvis er godkendt hos e-mærket. Det er din sikkerhed og garanti for, at du handler med et seriøst firma.  

Kontoradresse til Siamdesign.dk

Siamdesign.dk
Sintrupvej 2
8220 Brabrand
Danmark
Cvr: 41263857

Søg